Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага на своите клиенти круизни пътувания от 2011г. Създадохме сайта kruiz.eu , където публикуваме полезна информация за круизите, както и оферти и промоции за най-изгодни пътувания с круизен кораб. През изминалите години натрупахме доста професионален опит в моретата и океаните от круизни компании.

В крайна сметка, едно е ясно: круизите са нашата морска страст. Ние непрекъснато се усъвършенстваме като посещаваме семинари и уебинари на различните круизни компании. Обновяваме нашите знания и опит и практически както се качваме на едни от най-атрактивните круизи за да ви бъдем полезни, когато Вие избирате круиз.

Сайтът kruiz.eu е динамичен и развалнуван както моретата, с чиито фотоси е изпълнен. Постоянно допълваме и обогатяваме информацията на него, както непрекъснато обогатяваме офертите, корабите и круизните компании, които да ви предложим за да се насладите на едно великолепно пътуване.

Информацията на нашия сайт е на български език, за да са разбираеми и достъпни предлаганите услуги на различните круизни компании. Групирали сме специфични въпроси в помощни статии, където отговаряме на въпроси и даваме полезни съвети от света на круизните пътешествия. Съветваме Ви да последвате нашите страниците във Facebook и Instagram за да разглеждате още допълнителни снимки и видеа от различните кораби. 

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел е експерт в предлагането на круизи. Продължаваме да разглеждаме различни круизни кораби, маршрути и дестинации за да ставаме още по-добри.

Ако все още не сте били на круизен кораб, то сега е момента да направите първата крачка и да резервирате мечтаното пътуване. А за всичко останало - на кой кораб да се качите, каква каюта да изберете, в кой период да пътувате или как да стигнете до пристанището на заминаване, разчитайте на нас и kruiz.eu 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина