Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Освен круизния кораб, който ще изберете, цената на круиза зависи и от маршрута и дестинациите, които ще посетите и приятното време, което ще изкарате на круизния кораб.

Цената на пътешествието с круизен кораб може да стартира от икономични пътувание от няколко дни в Европа (например около Италия, Испания или Гърция и се увеличат в пъти, ако желаете да бъдете няколко седмици в открито море. Можете например да пътувате с круизи от Европа до Карибите, от Савона до Рио де Жанейро, от Барселона до Сантос или пък от Саутхемптън до Бриджтаун на остров Барбадос, от Дубай до Генуа.

С някои круизни компании можете да си направите и цяло околосветско пътешествие, което ще бъде с продължителност няколко месеца, като заминаването е от Европа, преминавате през бреговете на Африка, Северна и Южна Америка, Австралия, Океания, Азия и се върнете обратно на пристанището, от което сте отплавали в Европа. Ето това може да бъде наречено - истинска круизна ваканция. Луксозния кораб - хотел - град ще ви предложи удобства и лукс за качествена почивка, но в същото време ще имате възможност да слизате на различните пристанища по цял свят, и да разглеждате забележителности по всички континенти в едно дълго пътуване, пълно с приключения и спомени за цял живот.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина