Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Круизите са един от най-модерните начини пътуване и туризъм. Пътуването с кораб е класически символи на романтика, приключения, авантюризъм и морски страсти. Круизните компании се радват на постоянен растеж и увеличаване броя на желаещите да изживеят незабравими моменти. Крузното пътуване дава уникалната възможност всеки ден да разглеждате нов град или държава, като вместо Вие да сменяте хотела всеки ден, хотелът (корабът) обикаля вместо вас. Същевременно, не сте лишени от нито едно удобство, предлагано от традиционните хотели.

Безопасни ли са круизните кораби?
Да. След трагедията с Титаник, сериозните инциденти с круизни кораби се броят на пръстите на едната ръка. А и всички вече имат достатъчно спасителни лодки. Шансът да загинете в автомобилна катастрофа е доста по-голям.

Има ли круизи в България? Кога и къде мога да взема круиз?
За съжаление България не е сред първите световни круизни дестинации. Има кораби, които спират в български пристанища, но не за начало или край на круиз. По света има над 1800 пристанища, които обслужват круизни кораби. Кога и къде ще отидете е въпрос на желание и сезон. Нормално, през зимата (в съответното полукълбо) има по-малко круизи и то в свободни от ледове води.

Скъпи ли са круизните пътувания?
Както и при хотелите, има различни категории кораби, а на самите кораби има различни палуби и класове каюти. Като цяло, престоят на круизен кораб може да е под 50 ЕВРО на ден, а може да е и над 1000. Услугите на борда като пълен пансион, басейни, спортни съоръжения, представления и др. са еднакво достъпни за всички пътници.

Какво може да се прави по цял ден на круизен кораб?
Всъщност, повечето програми са така организирани, че през нощта кораба плава от едно пристанище до друго, а през деня има престой, по време на който пътниците разглеждат забележителностите на брега. Но корабите имат твърде много атракции и често времето от около седмица престой на кораба не стига, за да се опитат всички забавления – спортове, уелнес процедури, театри, кина, библиотеки, игри и състезания, казина, всякакви курсове, интернет. Това са плаващи хотели и всички услуги, които можете да ползвате в произволен хотел на брега, можете да намерите и на кораба.

Ще се разболя ли от морска болест?
Големите кораби имат стабилизатори и вълнението на практика не се усеща. Дори да Ви стане лошо, има достатъчно медицински средства, които бързо да Ви възстановят.

Нужна ли ми е виза?
В зависимост от маршрута на круиза, може да Ви потрябва виза. Това трябва предварително да съгласувате с Вашата туристическа агенция. Възможно е да има една или повече държави в рамките на пътуването, за които Ви е нужна виза. Ако пропуснете този момент, може да се наложи да си стоите на кораба, докато останалите разглеждат например Статуята на Свободата.

Искам да пътувам с круизен кораб! Кой круиз да избера?
Има много възможности. Круизите се различават по няколко параметъра:
– Цена – общата цена е различна в зависимост от категорията на кораба
– Продължителност – от 1-2 дни до 3-4 месеца (например околосветско пътешествие)
– Дестинация – круизите плават из всички световни океани и плавателни реки
– Сезон – ако искате круиз до фиордите, ще трябва да отидете през лятото. Но като цяло, круизи има непрекъснато, през цялата година, основно в топлата част от годината.
– Тема – има тематични круизи за хора с най-различни интереси – с теми от изкуството, науката, спорта, историята, природата; или събитийни круизи – за Нова година, за Великден, за наблюдение на слънчево затъмнение и т.н.

И така всичко зависи от това – защо, с кого, за колко време и с какъв бюджет разполагате. За най-правилния избор разгледайте профилите на круизните компании. И разбира се – консултирайте се с Вашия туристически агент за да изберете най-изгодния и приятен за Вас круиз.

Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ Ви пожелава приятно пътуване с най-красивите и удобни круизни кораби по света!

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина

Сравнете офертите за круизни пътувания с помощта на https://kruiz.eu/  Ние ще Ви предложим много вариант за Вашето пътуване, спрямо вашите критерии. Посочената информация за цени на круизни пътувания, разписание на отплаване и пристигане и позволен багаж може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на круизните компании. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.