Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБВреме е за ваканция на круиз, но се лутате в многото предложения за круизи: заминават от различни пристанища, круизните компании са много, корабите са различни по големина и предлагани услуги, огромно разнообразие от маршрути, още повече са видове кабини и техните цени?  Какво да избера: средиземноморски круиз, пътуване по адриатическото крайбрежие, круиз из гръцките острови или пък круиз в скандинавските страни?  

Не се притеснявайте щом вече се намирате на нашата уебстраница. Повечето хора, които решават да резервират почивка на круизен кораб се чувстват така. Резервацията на круиз е по-сложна задача от това да си запазите почивка в курорт. Тук преживяването да пътуваш на плаващ хотел и да разгледаш толкова много и различни дестинации е съвсем различно. Как да изберем от всички оферти за круизи? Ако след като сте изчели много информация за круизите, а все още сте на кръстопът, круизните агенти на Авиотравел ще Ви съдействат за откриването на най-подходящия за Вас круиз. 

Онлайн туристическа агенция Авиотравел предлага круизни пътувания на различни круизни компании. При круизите никога не е имало официална категоризация на корабите! Круизните кораби не се маркират със звезди, както сме свикнали да виждаме това отбелязване при хотелите.

На нашата страница https://kruiz.eu/  може да се запознаете по-подробно, какво по-точно се предлага зад всеки бранд на всяка круиз линия. За тази цел се изготвили опростено описание на популярните круизни компании линии. Тук сме се постарали да напишем на разбираем език всичко, от което ще имате нужда, без да използваме сложна морска или търговска терминология.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина