Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Тук ще ви предложим различни варианти за да планирате вашето круизно пътуване. Тези варианти за планиране не са строго фиксирани. Може да  комбинирате няколко от тях и така да намерите най-подходящото за вас круизно пътуване.

Първи вариант
Ако сте ограничени в определени дати от отпуската си, може да изпратите запитване на нашите круизни агенти, които ще проверят за круизи, цени и маршрути, които съвпадат с периода за ваканцията ви. 

Втори вариант
Желаете да бъдете определен брой дни на круизно пътуване. Някои хора харесват само кратки круизни пътувания до 3 - 4 дни, други предпочитат круизи около седмица или 10 дни, а има и такива, които искат тотално откъсване от ежедневието си и са готови да пътуват по няколко седмици. Ние от Авиотравел имаме вариант за всеки клиент, само попитайте.

Трети вариант 
Имате конкретни дестинации, които желаете да посетите с круизен кораб и желаете задължително те да бъдат включени в маршрута на пътуването. Круизните агенти на Авиотравел ще ви предложат подходящи оферти за това ваше начинание, а вие ще напаснете графика си с датите на заминаване на круиза.

Четвърти вариант 
Имате фиксиран финансов бюджет, който не трябва да превишавате. Ако трябва да се вместите в зададен бюджет, то ние отново ще се съобразим с това за да открием за вас круиз на подходяща цена, с интересни дестинации и удобни дати.

Най-важното е, че щом сте попаднали на нашия сайт kruiz.eu, то вие вече сте направили първата крачка и мислите за уникалното преживяване на круизните пътувания. Веднъж качили се на круизния кораб, сами ще усетите предимствата на този начин на пътуване, посещаване и разглеждане на различни дестинации.

Преценете, кое е най-първостепеното условие за осъществяването на круизно пътуване за вас. Редовно разглеждайте офертите на нашата интернет страница kruiz.eu . Тук винаги ще намерите пасващи предложения за круизи, цени, маршрути и дати, от които лесно да изберете подходящи за вас и вашите познати и приятели. Консултантите на Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел и сайта kruiz.eu ще бъдат на разположение във всеки един етап от планирането на вашето круизно пътешествие.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина