Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Круизното пътуване с деца е един доста добър вариант да разгледате някои от най-красивите местенца по света. Незабравими ще бъдат спомените за децата ви, а и вие ще си починете добре. Круизните кораби представляват огромни плаващи курорти с много забавления за хора на всякаква възраст. В същото време цялото семейство ще може да посещава различни градове и държави без да е необходимо да разопакова багажа си непрекъснато. Тук ви предлагаме, как да планирате най-добре едно круизно пътуване с деца.

Информирайте се предварително 
Разгледайте различните опции за круизни пътувания преди да резервирате. Вижте, кои са предимствата на всяка една круизна компания, кораб или маршрут. Разгледайте предлаганите забавления за цялото семейство, какви са ресторантите, храната на борда, размера на каютата и цената. Разнообразието от забавления и атракции за деца според всяка круизната компания и кораб е различно. 

Консултирайте се с вашия крузен специалист от Авиотравел
С напредването на интернет технологиите, все повече хора организират сами своите почивки. Но пътуването с круизен кораб има своите особености и ви съветваме да се обръщате към нашите круизни агенти, които ще ви съдействат за пълната организация. Те имат задълбочени познания за различните дестинации, круизни кораби, каюти и условия за резервации. Круизният консултант ще направи коректно вашата резервация и ще попълни по-голямата част от вашата онлайн круизна регистрация. Ще ви бъде оказано съдействие, ако имате нужда по време на круизното пътуване. 

Разговаряйте с вашите деца преди круиза за техните очаквания
Повечето от децата, и най-вече тийнейджърите, биха са зарадвали истински, ако участват в избора на семейното круизно пътуване и за това кои забавления на борда могат да посетят. Съобразете се с техните желания и круизът ще бъде още по-добро изживяване за цялото семейство. Преди да отидете на круиз с децата, обсъдете няколко пъти най-важните правила за безопасност на борда на кораба. При по-големите деца изяснете какво ще им е позволено и какво не на борда на круизния кораб.

Подгответе нужния багаж
В деня на качването на круизния кораб може да останете за няколко часа без куфар на кораба, тъй като количество багаж, което трябва да бъде разпределено по различните каюти на борда от круизния персонал е достатъчно голямо. Съветваме ви да имате един чифт резервни дрехи в ръчния си багаж, а също така и лекарства, фотоапарат, зарядно за телефон за първите часове на кораба. Напомняме за дрехи за преобличане за децата, както и за любимите им играчки. Ако сте с бебе вземете достатъчно памперси, пюрета и мокри кърпички. Ако всеки член от семейството разполага със собствен телефон или фотоапарат може да добавите малък разклонител в багажа, за да може да зареждате повече електронни устройства по едно и също време. Дори маршрутът на вашето круизно пътуване да включва само места с температура над 25°C си вземете и връхни дрехи. Яке предпазващо от вятър, удобни обувки за цялото семейство, слънчеви очила, шапка и слънцезащитен крем са също препоръчителни за вашия багаж. Вземете най-често използваните от вас медикаменти (ако са специфични носете и рецепта), които ползвате при настинка или неразположение. 

С бебе на круизен кораб 
Попитайте за възможност на детегледачка на борда. Някои круизни компании улесняват родителите, които искат да се забавляват, докато децата им се забавляват някъде другаде на борда на кораба. В случай, че решите да посетите масаж, да се отдадете на спорт във фитнеса, вечеря за двама в някой от специализираните ресторанти или просто на разходка по палубата, когато слънцето залязва - възползвайте се от възможността да изкарате заедно този уникален момент.

На борда на повечето круизни компании има детските клубове, които организират целодневни забавления за деца на възраст над 3 години. Тази услуга е безплатна за повечето от круизните компании. Всички аниматори говорят английски език, затова ще бъде добре, ако децата ви знаят поне няколко думи на английски. Някои круизни компании имат на разположение на тийнейджърите видео игри, 3D кино, симулатори на състезателни автомобили и дискотеки. Някои от круизните компании имат дори възможност да наемете детегледачка, която ще се грижи за децата ви във вашата каюта. Наемането на детегледачка на борда на круизния кораб се заплаща допълнително, като ви препоръчваме да резервирате предварително час на рецепцията на кораба. 

Още първия ден от качването ви на борда посетете детския клуб 
Наша препоръка е да заведете детето си в детския клуб още първия ден. Повечето круизни компании предлагат парти за децата за първия ден от тяхното плаване. Така те вече ще познават персонала, а вие ще имате възможност да разгледате предварително обстановката. Децата ще се запознаят едно с друго и ще имат приятели до края на пътуването. 

Разгледайте сами местата, на които спира круизния кораб
Круизните компании имат богат набор от брегови екскурзии, но вие може да си направите собствен план и да разгледате сами града, в който сте акустирали. Бреговите екскурзии доста често са скъпи и неподходящи за децата.  Има три варианта за разглеждане на местата и забележителностите, на които спира кораба ви: 
- като резервирате брегова екскурзия чрез вашата круизна компания
- резервиране на частен тур 
- самостоятелна ваша програма и разглеждане 

Кои са най-препоръчваните от нас круизни компании за пътуване с деца?
Най-подходящите круизни компании за деца предлагат различни забавления за по-малките, детски клубове и детски менюта. Препоръчваме ви следните круизни компании: Royal Caribbean, Celebrity, MSC, NCL.

Пътувайте с цялото семейството с мечтания круизен кораб. Този уникален плаващ хотел ще ви показва всеки ден различни места. Доброто изкарване на семейната ваканцията на круиз е 100% гарантирано.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина

Сравнете офертите за круизни пътувания с помощта на https://kruiz.eu/  Ние ще Ви предложим много вариант за Вашето пътуване, спрямо вашите критерии. Посочената информация за цени на круизни пътувания, разписание на отплаване и пристигане и позволен багаж може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на круизните компании. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.