Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Моля, имайте предвид, че трябва да дадете следната информация при резервация на круизно пътуване:

Име и Фамилия на латиница, както са изписани в документ за самоличност
Възраст и Националност
Дата и Място на раждане
Номер на документа за самоличност
Дата на издаване и дата на валидност на документа за самоличност
Име, фамилия и телефонен номер на член на семейството или приятел, който не пътува с Вас и можете да се свържете, ако е необходимо

Вие ще получите следните документи за круизно пътуване:
• Круизен билет
• Формуляр за качване
• Багажни етикети
• Самолетни билет (където са приложими)
• Списък на закупените услуги
В тези документи за пътуване ще намерите и информация за документи и визи, качване и слизане и спешни телефонни номера. Документите за пътуване ще Ви бъдат изпратени около две седмици преди началото на пътуването, след като Вашият Туристически агент – АВИОТРАВЕЛ потвърди плащането и след като всички задължителни лични данни са били добавени в резервацията чрез уеб чек-ин или с помощта на Вашия туристически агент. За по-подробна информация за процедурите и сроковете за изпращане на документи за пътуване, моля свържете се с Вашия туристически агент.

Паспорт и Виза
За да се избегнат проблеми при заминаване, Ви молим внимателно да проверите валидността на документите си и да да притежавате всичко, което се изисква за круиза. Ако някой гост не притежава необходимите документи, те няма да бъдат допуснати на борда на полета / круиза и ще се прилагат съответните глоби за анулация.

Паспорт
Трябва да притежавате валиден паспорт и всички визи (ако се изискват). Важно е също така при промяна на името на младоженка, круизната компания да бъде уведомени веднага, така че името отбелязано върху паспорта да съвпада с името на билета. Имената на круизните документи трябва да бъдат същите като тези, показани в паспортите Ви. Всяко несъответствие (включително псевдоними и съкратени имена) може да попречи на пътуването и също така да направи застрахователните полици невалидни. Ако някой гост не притежава необходимите документи, те няма да бъдат допуснати на борда на круиза и ще се прилагат съответните глоби за анулация. Моля, обърнете внимание – паспорти могат да бъдат задържани от служителите на круизната компания при качване и задържам за цялата продължителност на круиза, така че те могат да бъдат представени на различните пристанищни власти. Паспорти след това се предоставя само когато гостът ги изиска за да слезе на брега.
Деца под 15 г.

Информираме Ви, че считано от 26 юни, 2012 непълнолетни лица трябва да пътуват с отделен документ. Това означава, че от споменатия ден, непълнолетни лица не могат да бъдат вписвани в паспорта на родителя. Моля, проверете внимателно с местните власти и посолства при съмнения за круиз спиращ или преминаващ транзитно през САЩ, всички деца трябва да имат свои собствени машинно четени паспорти.

Дубай и Емиратите
За круизи до и от Дубай и Емираствата, от гостите се изисква паспорт, валиден за най-малко три месеца след датата на завръщането си.

Мавриций и Индийския океан
За всички круизи до и от Мавриций и Индийския океан, от гостите се изисква паспорт, валиден поне 6 месеца след периода на планирания престой. Круизната компания ще се погрижи за необходимите формалности, за да го получат при пристигане в страната. Вие ще бъдете таксувани на борда за съответната цена. Ако тази ситуация се примени, гостите ще бъдат уведомени при първа възможност.

Египет
За всички круизи до и от Египет, притежанието на паспорт, валиден поне 6 месеца след крайната дата на круиза е задължително.

Круиз Около света
Машинно-читаем паспорт, валиден поне 6 месеца след края на круиза, както и визи за Австралия и Индия, трябва да бъдат получени преди отпътуването.

Маршрути в Червено море
(Египет / Израел / Йордания)* – Машинно-читаем паспорт, валиден поне 6 месеца след края на круиза.

САЩ
Международните пътници, които желаят да пътуват до Съединените щати, сега подлежат на засилени изисквания за сигурност. Всички редовни пътници, които желаят да пътуват до САЩ по въздух или по море, съгласно Програмата за безвизово пътуване (VWP), трябва да получат електронно одобрение за пътуване, преди да се качат на превозното средство. За да проверите, кои страни участват в Програмата за безвизово пътуване и за допълнителна информация, моля посетете уебсайта https://esta.cbp.dhs.gov/

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА
За специфична информация за визи за страните, които ще посещавате, трябва да се обърнете към местното консулство или посолство.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина