Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Costa Cruises или Costa Crociere Group е круизна компания, която плава под италианския флаг. Costa Crociere Group е най-големият туроператор в Италия. Компанията е част от Carnival Corporation & plc Group, листвана на фондовите борси в Лондон и Ню Йорк и световен лидер в сектора. Costa Crociere Group е компания майка на марките Costa Cruise Lines и AIDA Cruises.

Круизния превозвач разполага с 26 круизни кораба, които са с общ капацитет от около 88 000 гости. Costa Cruises е със седалище в Генуа и оперира на глобално ниво. Основните маршрути са в Средиземно море, Северна Европа, Балтийско море, Карибите, Северна и Централна Америка, Южна Америка, Арабските емирства и Далечния изток.

Вече повече от 74 години Costa Crociere показва италианския стил и гостоприемство. За компанията винаги е било от значение запознаването на гостите с най-зашеметяващите места в света, като им дава възможност да изследват различни дестинации и да открият различни култури на пет континента. Като единствената круизна компания, плаваща под италиански флаг, отговорност и задължение на компанията е да действа като посланик на италианските ценности по света и да представлява страната на различните пристанища. В Costa отговорната иновация е ключов фактор. Тук изживяването на борда на круизния кораб е процес, изпълнен с максимално внимание към детайла, за да се предложи почивка, насочена към откриване на местните култури.

Първото осъществено пътуване е било с кораба Anna C на 31.03.1948 г., от Генуа до Буенос Айрес. Коста Круизи все още пътуват по световните морета. Компанията има много истории за разказване: по една за всеки от нейните кораби. Franca C например е първият кораб в света, построен за круизи. Годината е била 1957 г. С течение на времето дизайнът, размерите и декорът на корабите се променят, като са добавени балконите и въведени в повечето каюти. 

Круизната компания Коста е начертала курс, който разглежда иновациите и устойчивото развитие като основа за бъдещето. Поради тази причина Costa Crociere се стреми да сведе до минимум въздействието, което генерира върху дестинациите, които посещава заедно със своите гости.

С какво привличат круизите Costa своите клиенти?
Най-впечатляващите пасажерите на Costa са местата за хранене, които са в традизионния италиански стил. Насладете са вкусна вечеря в приятна обстановка, след един ден, който е бил изпълнен с емоции от поредната посетена дестинация.

На борда круизните кораби Costa има забавления за всички възрасти. Тук изобщо няма да скучаете. Анимацията е през целия ден, а вечерта може да посетите традиционните спектакли в театъра. За хазартните персони има налично казино, както и различни барове за любителите на напитките и танците. За всички, които искат да се погрижат и за себе си е СПА център Samsara, където ще откриете: фитнес, йога, пилатес, таласотерапия, цялостна грижа за лицето и тялото, релаксиращи масажи. В зоната на СПА центъра има каюти и апартаменти, които се явяват продължение на СПА преживяването и извън СПА центъра.

Круизната компания Costa е много добър избор както за пасажери, които се качват за първи път на круиз, така и за мореплаватели преплували вече няколко морета. Съотношение между цена и качество прави Costa в една от най-предпочитаните компании както от семейства с деца, така и за двойки.ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ С COSTA CRUISESИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина

Сравнете офертите за круизни пътувания с помощта на https://kruiz.eu/  Ние ще Ви предложим много вариант за Вашето пътуване, спрямо вашите критерии. Посочената информация за цени на круизни пътувания, разписание на отплаване и пристигане и позволен багаж може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на круизните компании. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.