Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Обичате ли да пътешествате с круизен кораб? 

Ако отговорът на този въпрос е положителен, то тогава сте попаднали на правилното място. Тук може да откриете вашата следващата впечатляваща ваканция.

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел ще Ви помогне да откриете нови дестинации. Прегледайте нашите оферти за круизи, цени и места за посещение, които със сигурност ще ви се харесат!

Какви са цените за едно круизно пътуване?

Основно това зависи от круизната компания и кораба на който ще изберете. Всички круизни кораби предлагат комфортно пътуване с множество екстри. На различните кораби ще откриете голям брой ресторанти, сладкарници, барчета, басейни, магазини, казина, зала за театрални постановки и шоу програми, СПА центрове, спортни и фитнес зали, баскетболни игрища, кино салони и дори голф пложадки.

В действителност повечето круизни кораби изглеждат като умалени градове, които са разположени на няколко етажа. На сайта kruiz.eu можете да направите резервация за някой от най-големи круизни кораби: SYMPHONY OF THE SEAS, HARMONY OF THE SEAS, OASIS OF THE SEAS, ALLURE OF THE SEAS, AIDANOVA, MSC VIRTUOSA, MSC GRANDIOSA, COSTA FIRENZE, COSTA SMERALDA и CARNIVAL MARDI GRAS.

И така, колкото е по-голям кораба, и повече атракции предлага, толкова по-висока ще бъде стартовата цена за настаняване в неговите каюти. Както вече знаете Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел е вашия експерт в пътуването по море, затова не се притеснявайте, защото ние ще намерим за вас най-добрата оферта за круизна ваканция.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина

Сравнете офертите за круизни пътувания с помощта на https://kruiz.eu/  Ние ще Ви предложим много вариант за Вашето пътуване, спрямо вашите критерии. Посочената информация за цени на круизни пътувания, разписание на отплаване и пристигане и позволен багаж може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на круизните компании. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.