Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД

Тук може да се запознаете с нашите Общите условия за ползване на сайта https://kruiz.eu/ преди да започнете да използвате нашите услуги! Общите условия се прилагат във взаимоотношенията между Вас и "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и по отношение на всички услуги, които предлагаме, включително, когато закупувате съответната услуга по телефона. Вие сте в правото си да не се съгласите с нашите Общи условия. В такъв случай, моля да преустановите използването на сайта незабавно.

Ако имате въпроси относно Общите условия, можете да се свържете с нас на следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . С продължаване използването на сайта, считаме, че Вие сте изразили своето съгласие с Общите условия и сте обвързани от правата и задълженията, регламентирани в тях. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД запазва правото си по всяко време да променя, изтрива и редактира едностранно Общите условия за ползване на сайта https://kruiz.eu/.

Общите условия се отнасят само и единствено за настоящия уебсайт. Уебсайтът може да съдържа връзки към други сайтове, които са собственост на трети страни. Препратките към тези сайтове не се контролират от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и са предоставени единствено за удобство и улеснение на потребителя. Наличието им не представлява одобряване на съдържанието, продуктите или услугите, предлагани на тези сайтове. Ако използвате тези препратки, Вие ще напуснете този уебсайт. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност, нито гарантира или се обвързва с тяхното съдържание, актуалност, достоверност и полезност на информацията или защита на сигурност. Употребата на такива сайтове, препратки за които има в настоящия уебсайт, е изцяло на Ваш собствен риск и отговорност.

В случай, че предоставената от нас информация е различна от тази, предоставена от официалния сайт на круизната компания, за актуална ще се счита информацията, предоставена на официалната страница на круизната компания.

1.ОБЩИ УСЛОВИЯ - ОПРЕДЕЛЕНИЯ
1.1. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД е обслужващият туристически агент, който притежава Удостоверение за регистрация с номер: РКК-01-5753 / 11.03.2011 г. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД е вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с Удостоверение номер: 341801 / 12.09.2012г.
1.2. Потребител е всяко физическо лице, което използва сайта https://kruiz.eu/ , прави резервации, поръчки или запитвания чрез него.
1.3. Трето лице е всяко физическо или юридическо лице, различни от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и от Потребителя. Настоящите
1.4. Настоящите Общи условия уреждат резервирането на круизи през сайта https://kruiz.eu/, както и други туристически услуги предлагани от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, свързани с предлагането на круизни пътувания.

2. ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И ПРАВА
2.1. Този сайт и информацията в него са за лична и нетърговска употреба. Цялото съдържание на сайта, начинът на подредба и структурирането на информацията са изключителна собственост на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права. Никой няма право да използва сайта и/или части от него, визуализации, подредба с търговски цели, без изричното писмено съгласие на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД.
2.2. Всякакви изменения, промени под каквато и да било форма и вид, възпроизвеждане, адаптиране, преотдаване, лицензиране на каквато и да е част от съдържанието на този уебсайт, публикуване, размножаване, продажба на информация и/или материали, визуализации, медия под каквато и да е форма са забранени и представляват нарушение на закона.
2.3. Употребата на материали от настоящият уебсайт от Потребителя или всяко трето лице с търговска цел са забранени и ще бъдат преследвани с всички позволени законови средства.
2.4. Никой няма право да използва зловредни или манипулативни устройства и/или софтуер, нито да се намесва в правилното функциониране на този сайт по какъвто и да било начин. Използването на сайта по непозволен начин е в нарушение на международни и български правни норми за защита на интелектуалната собственост. Потребителят няма право да променя, скрива или заличава обозначенията за авторско право.
2.5. Потребителят носи пълната законова и финансова отговорност за всички щети, настъпили в резултат на нарушаване на авторско право, търговска марка или други права на интелектуална или друга собственост, и за всички вреди, претърпени от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД в резултат на неправомерното използването на сайтa https://kruiz.eu/

3.КАКВИ СА НАШИТЕ УСЛУГИ И КАК ДА ГИ ПОЛУЧИТЕ
3.1. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД предоставя информация за круизи с подбрани круизни компании до желани от Вас дестинации! Предоставяме Ви възможност да харесате и изберете най-подходящото за Вас и за Вашите близки пътуване и да спечелите незабравими спомени!
3.2. Поставените на сайта ни предложения за круизи са на цени, валидни до момента на тяхната актуализация. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД актуализира промяната в цените, дадена от круизната компания своевременно.
3.3. Посочените цени са стартови, на човек. Круизната компания има правото да посочи други цени до датата на потвърждение на резервацията, а "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД се съобразява с тях.
3.4. Уведомяваме, че качените на сайта цени са ориентировъчни, а не крайни. Крайната цена на пътуването ще получите под формата на оферта след като се свържете с нас посредством системата на сайта ни.
3.5. Едва след заплащането на посочената в офертата сума, резервацията Ви ще бъде потвърдена! Моля да съблюдавате момента на плащането да е максимално близък до получаване на офертата, тъй като е възможна промяна на условията от страна на круизната компания, върху което "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД няма контрол.
3.6. Информация за това как да направите своята резервация и условията и начините на заплащане на услугите ще намерите в раздел „КАК ДА ЗАКУПИТЕ КРУИЗЕН ПАКЕТ И НАЧИН НА РЕЗЕРВИРАНЕ“

4.НАЧИН НА РЕЗЕРВИРАНЕ НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ
4.1. След като харесате Вашето круизно пътешествие по избрана от Вас дестинация, дати, круизна компания, кораб и каюта със съответните условия ние ще Ви информираме дали има налични за този круиз свободни места. На посочен от Вас e-mail адрес ще изпратим индивидуалната Ви оферта, която съдържа и крайната цена на круизното пътуване.
4.2. Резервацията се счита за завършена едва след заплащане на депозит (определен процент от цената на круизното пътуване).
4.3. След заплащането на депозита, резервацията Ви ще бъде потвърдена. Съобразете момента на плащането да е максимално близък до получаване на офертата, тъй като е възможна промяна на условията от страна на круизната компания, върху което "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД няма контрол.
4.4. Заплащането на останалата част от круизното пътуване се извършва според срокове и условия на избраната круизна компания.
4.5. В случай на промяна в условията на съответния круиз, настъпила между предоставената от нас оферта с крайна цена и извършеното от Потребителя плащане, ние от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД ще се свържем с Вас. Вие може да потвърдите да направите доплащане в случай на увеличение на цената или да се откажете от резервацията и да предпочитате заплатената от Вас сума да Ви бъде върната.
4.6. В случай на намаляване на цената, надплатената сума ще Ви бъде върната.
4.7. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД има право да отмени планираното круизно пътуване, ако отмяната се дължи на непреодолима сила. В този случай "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност за неизпълнението на услугата и има задължение да върне заплатената от Потребителя сума.
4.8. При заплащане на пътуването, "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД издава на потребителя електронен билет, който е необходимо да носите с Вас при качване на борда на кораба, заедно с валиден документ за самоличност: задграничен паспорт и виза, ако е нужно такава.
4.9. Всички цени са стартови на човек, настанен в избран вид двойна каюта.
4.10. Потребителят следва да извършва плащане чрез банков превод по сметката на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД.
4.11. Разплащането чрез банков превод се извършва по следната банкова сметка, разкрита в Банка ДСК АД: IBAN: BG33STSA93000021663379 BIC: STSABGSF. Като в Основание за плащане се посочи номера на круизната резервация и фамилното име на един от пасажерите.
4.12. За валидно плащане се счита това, което е постъпило в банковата сметка на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД най-късно до указания от нас срок.

5.ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ НА "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД
5.1. След потвърждаване на резервацията, Потребителят ще бъде уведомен незабавно, ако се наложи промяна на важен детайл от договора, например цената. В този случай той има право да се откаже от пътуването без неустойки. Потребителят трябва да съобщи за решението си не по-късно от 3 дни от датата на получаване на известието за промяната.
5.2. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД е задължена и представя точна и пълна информация за пътуването, цената и условията на неговото извършване. Съгласно изискванията на Закона за туризма, информацията, която Ви предоставяме е ясна, точна и четливо изписана и не трябва да въвежда в заблуждение потребителя.
5.3. В изпълнение на своите законови задължения, "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД предоставя преди сключването на договора на потребителя обща информация за паспортните и визовите изисквания, включително приблизителни срокове за получаване на визи, и информация относно здравните изисквания на избраната за пътуване държава. Следете информацията за пътуванията на https://kruiz.eu
5.4. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност за грешки при резервацията, които се дължат на погрешно подадена информация от страна на Потребителя.
5.5. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност в случай, че на Потребителя му е отказано пътуване поради липса на валиден паспорт, лична карта, виза или каквито и да било други документи, изисквани от круизната компания.
5.6. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност за опасни условия в различни международни дестинации включително, но не само за опасности от атмосферни условия, небезопасни условия/пътувания, банкрут на доставчиците на съответни услуги (круизна компания, самолетна компания, хотел, и т.н.), неосигурени условия за инвалиди, в който и да е момент по време на пътуването.
5.7. Когато отговорността на контрагентите на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД за вреди, причинени от неизпълнението или неточното изпълнение на услугите, е ограничена от международни договори, отговорността на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД е в рамките на тези ограничения.
5.8. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност в случай на: отмяна, забавяне или изменение на сроковете и условията на пътуването, които не зависят от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и се дължат на забавяне на круизния кораб по технически или метеорологични причини; анулиране на брегова екскурзия вследствие на променен маршрут от круизната компания или невъзможност за акостиране в определено пристанище; анулиране или прекъсване на круизното пътуване по лични причини на Потребителя; загуба или повреда на багажа по време на круизното пътуване; отказ на упълномощените органи да издадат виза на Потребителя; недопускане от страна на митническите и гранични служби Потребителя да излезе извън територията на България или да влезе в страната на пътуването поради липса на надлежно оформени документи или извършени правонарушения; при форсмажорни обстоятелства като: болести, епидемии, природни бедствия, стачки, военни действия както в страните, планирани за посещение, така и в съседните им граничещи страни, заплашващи сигурността на двете страни, правителствени решения или всяко друго непредвидено или непреодолимо събитие от извънреден характер, възникнало след заплащане на резервацията.
5.9. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД носи отговорност за предаване на Потребителите на информацията и документите, предоставени от контрагентите си.
5.10. Точното местоположение на избрания тип каюта на борда на кораба се определя при настаняване от самата круизна компания. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД отговаря само за типа каюта, посочена своевременно от Потребителя преди заплащане и потвърждаване на резервацията.
5.11. В случай, че Потребителят сам се откаже от пътуването, "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД удържа неустойки според актуалните условия на подписаният договор и актуалните условия на съответната круизна компания, или доставчик на туристически услуги, чиито агент "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД е.

6.ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ
6.1. Потребителят носи пълната финансова отговорност за резервирането и закупуването на предлаганите на уебсайта туристически услуги.
6.2. Потребителят няма право да прави резервация/и под фалшиво или чуждо име, както и да представя неистински или с невярно съдържание платежни нареждания за извършен банков превод. За установени такива действия или подозрения за извършване на действия забранени от действащото законодателство, "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД незабавно може сезира компетентните органи.
6.3. Ако установите, че Вашите документи за самоличност са били противозаконно отнети и/или използвани от трето лице, без Ваше съгласие, за закупуване на туристическа услуга от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, моля, уведомете ни незабавно! "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност за злоупотреби и за претърпени вреди в резултат на неоторизирано използване на чужди документи за самоличност и/или банкови карти!
6.4. Потребителят носи отговорност за посочените от него данни при попълване на резервацията, включително избор на начална и крайна дата на пътуването, дестинации, круизна компания, данни за пътниците и платеца, съгласието си с условията и тарифата на превозвача.
6.5. Отказът от пътуване от страна на Потребителя се извършва с изпратено изрично уведомление до "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД на посочения електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Уведомление за анулиране, получено през празнични или почивни дни или такова, получено след 16:30 ч. през работни дни се счита за подадено на следващия работен ден.

7.УРЕЖДАНЕ НА РЕКЛАМАЦИИ
7.1. Всички спорове по изпълнение на ангажиментите се решават с взаимно съгласие на страните. В случай, че съгласие не може да бъде постигнато, те ще се отнасят за разглеждане в компетентен български съд.
7.2. Потребителят уведомява в най-кратък срок доставчика на услугите и "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД за всяко неточно изпълнение на договора, установено от него по време на пътуването и престоя. Уведомяването трябва да се направи в писмена форма по електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
7.3. Доставчикът на услугите и "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД или съответният местен представител, ако има такъв, са длъжни в най-кратък срок от подаване на рекламацията да предприемат необходимите мерки за удовлетворяване на потребителя.
7.4. За удовлетворяване на рекламация е необходимо нейното надлежно установяване посредством протокол за рекламация, подписан от потребителя и от надлежен представител на круизната компания, в който по ясен и точен начин да е посочено основанието на рекламацията и причината, поради която тя не може да бъде удовлетворена на място. Описаната процедура е необходимо условие за предявяване на претенции към "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД.
7.5. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД информира Потребителя не по-късно от 30 работни дни от депозирането на рекламацията и протокола за рекламацията за своя отговор по нея.
7.6. В случай, че Потребител сам прекрати пътуването през времетраенето му, той няма право на възстановяване на разходите за неизползвани услуги, а "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност за уреждане на неговото завръщане.
7.7. При предоставянето на круизи "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД действа в качеството си на посредник за Потребителя - турагент, като урежда неговото пътуване и/или други услуги и не поема никаква отговорност за нараняване, повреда, контузия, смърт, загуба, инцидент или закъснение, предизвикани по невнимание или с умисъл от трето лице, доставчик на услуги като хотели, авиокомпании, компании за отдаване на коли под наем и/или др.
7.8. "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не носи отговорност в случай на закъснение или вреда причинена от болест, кражба, трудови спорове, повреда на превозно средство, карантина, правителствени ограничения, атмосферни условия, или друго действие, което не зависи от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД.
7.9. В случай на специални изисквания от страна на Потребителя, касаещи позиция на стаята, специални ястия или помощ ще бъдат предадени и съответната страна ще бъде уведомена, но "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не може да гарантира тяхното спазване.
7.10. Потребителят е длъжен да обезщети в размер на причинените щети и пропуснати ползи "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, нейните служители, управители, агенти, партньори за всички вреди, възникнали като последица от нарушаването на настоящите Общи условия.
7.11. Потребителят има право да откаже да получава информация за промоции, цени и услуги от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД като изпрати е-мейл на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
8.ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ
8.1. Правото на Потребителя да използва сайта може да бъде ограничено от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД без предварително уведомяване. Потребителят има право да прекрати ползването на сайта по всяко време без задължение да уведоми "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД по какъвто и да било начин.
8.2. Кореспонденцията между страните се извършва по по електронен път. Кореспонденцията е редовно изпратена и получена с достигането на електронното писмо по посочения от страната електронен адрес. Липсата на прочитане на изпратените електронни съобщения не обвързва "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и е изцяло отговорност на Потребителя. Не получаването на кореспонденция поради погрешно посочен от Потребителя електронен адрес, закрита електронна поща или друга причина, извън контрола на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не обвързва "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и изпратената кореспонденция и тя ще се счита за редовно получена освен при изрично уведомление за това от страна на Потребителя, направено своевременно.
8.3. Всички неуредени от настоящите Общи условия отношения се регулират от законодателството на Република България.
8.4. В случай, че някоя от разпоредбите от настоящите Общи условия бъде обявена за недействителна по съдебен ред или в резултат на влязъл в сила нормативен акт, останалите разпоредби запазват действието си.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина

Сравнете офертите за круизни пътувания с помощта на https://kruiz.eu/  Ние ще Ви предложим много вариант за Вашето пътуване, спрямо вашите критерии. Посочената информация за цени на круизни пътувания, разписание на отплаване и пристигане и позволен багаж може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на круизните компании. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.