Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

MSC Cruises – Изживей насладата на италиански круизи! Круизната компания Msc Cruises прави редовни круизи в Западното Средиземноморие, Адриатическо, Йонийско и Егейско море, Източно Средиземноморие и до Канарските острови и Португалия. През зимния сезон голяма част от флотилията се премества в Южна Америка, където извършва круизи до пристанища в Бразилия и Аржентина. Един от корабите на компанията извършва круизи в Карибско море и един кораб извършва круизи до Арабските Емирства. На борда на корабите на MSC ще откриете истинския италиански стил в пасажерското корабоплаване. Вътрешният интериор е напълно издържан в стилистиката на модерния италиански дизайн. Кухнята е определено италианска. Получавате южняшко гостоприемство, много развлечения и положителни емоции. Круизите са подходящи за семейства с деца, младоженци, хора, които обичат италианските вина, италианската кухня, италианската култура.

Защо MSC Cruises са толкова добри?

Започваме с едни от най-главните фигури, а именно - капитаните. Те трябва да притежават поне 11 години навигационен опит. Обикновено са подложени на строги програми за обучение и идват от товарния сектор на компанията.

Маршрути
Маршрутите през които MSC Cruises преминават са разнообразни и покриват повече от 1000 пристанища в цял свят.

Интериор на корабите
Интериорът на корабите на MSC Cruises са винаги елегантно проектирани. Те се открояват с умели съчетания на естествен камък и мрамор.Ето още какво ще Ви накара да изберете круиз на компанията MSC. Платовете, използвани в каютите са с най-добро качество, пъстри мозайки ще Ви запленят вниманието, а стълбища с кристали Сваровски ще смаят и най-претенциозните. Открийте света на безкрайната елегантност и италианския стил. Съчетавайки авангарден дизайн с традиционна техника, всеки един от корабите на MSC Cruises сам по себе си е вълнуваща дестинация.

Храна и вкус
Насладете се на най-изтънчената, най-прясната храна в стилната обстановка на нашите ресторанти, бюфети и барове, където ще откриете неустоимо разнообразие на автентични италиански ястия и международни специалитети.

Обслужване и комфорт на борда на кораба
От семплите отвътре каюти до луксозните апартаменти на MSC Yacht Club, с MSC Cruises вие ще откриете перфектното настаняване според вашите изисквания, наред с идеалното обслужване на нашия добронамерен персонал.

Забавления и развлечения
Независимо дали представата ви за забавление е игра край басейна, адреналинът на виртуалната реалност или впечатляващите сценични представления, вие ще откриете това, което търсите в широкия избор от дейности и развлечения на борда.

Благоденствие и спорт
Възползвайте се да се поглезите и да влезнете във форма, да освободите психиката си и подмладите
тялото си, с изобилие от спа и модерни спортни и фитнес съоръжения на борда на всеки кораб на
MSC Cruises.

MSC семейни ваканции
Насладете се на идеалната семейна почивка с MSC Cruises. Изключително сме съсредоточени върху нуждите на семействата, с басейни, зони за игра, предназначени за деца от всички възрасти.

Наслада от пътуването
Круизната компания MSC предлага повече кабини с балкон, които са с изглед към морето, отколкото всяка друга круизна компания.

Екология
MSC Cruises е екологично ориентирана круизна компания, която разполага с иновативни системи за рециклиране и пестене както на енергия, така и на вода.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ С MSC CRUISESИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина

Сравнете офертите за круизни пътувания с помощта на https://kruiz.eu/  Ние ще Ви предложим много вариант за Вашето пътуване, спрямо вашите критерии. Посочената информация за цени на круизни пътувания, разписание на отплаване и пристигане и позволен багаж може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на круизните компании. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.