Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

Всеобщо известен факт е, че круизните кораби са едни от най-предпочитаните от влюбените двойки. Ако и вие искате да кажете "ДА" на борда на круизен кораб, то на сайта kruiz.eu ще намерите нашите предложения за този важен ден. За повече детайли може да се обърнете към нашите круизни специалисти на познатия телефон за контакти.

Круизните кораби са достатъчно големи за да поберат всички гости, шаферки и кумове, които сте решили да поканите. Отпразнуването на сватбата ви на круизен кораб е перфектното място за това запомнящо се събитие.

Без значение дали сте на борда на някой от световните круизи (с продължителност няколко месеца от Европа до Южна Америка и Австралия) или пък пътувате на някой кратък круиз (за около седмица) до брегове на Испания, Италия или Гърция възможностите за сватбени тържества са най-разнообразни. Имате избор на сватбена церемония на брега на някой плаж, със спираща дъха гледка, а вие да сте боси на горещия пясък, докато се вричате във вярност пред вашата половинка. А защо не и лично да бъдете венчани на палубата от капитана на круизния кораб, докато пътувате в открито море и се наслаждавате на изключителния залез на слънцето.  

Круизните агенти от Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел ще ви съдействат за точното планирането на вашата сватба или меден месец, като Ви предоставим детайлна информация, съобразена с вашите желания. Планирайте перфектната ваканция с kruiz.eu, за да бъдете сигурни в организацията на най-добрата романтична сватба.

Налични са най-разнообразни допълнителни услуги, които можете да прибавите още по време на организирането на сватбената церемония на борда. Ето и някои от тях: прическа и грим за булката, заснемане на сватбеното събитие от професионален фотограф, гастрономически специалитети за гостите на събитието, напитка по избор заедно с пура за младоженеца.  

Ако сватбата вече е минала, но желаете да си припомните тази невероятен емоция още веднъж, то ние ще ви съдействаме за това. На круизния кораб може да бъде организирана кратка церемония с приятели и да изкарате няколко дни заедно с прекрасни спомени от този момент.

Круизните компании имат най-различни празнични пакети, без значение дали желаете да отпразнувате сватба, меден месец, годишнина или пък рожден ден. Помечтайте на този прекрасен ден, пожелайте си го, а ние от kruiz.eu ще превърнем мечтите ви в реалност.

Круизните агенти на Авиотравел ще се радват да помогнат във всеки един етап от организирането на вашето събитие.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина

Сравнете офертите за круизни пътувания с помощта на https://kruiz.eu/  Ние ще Ви предложим много вариант за Вашето пътуване, спрямо вашите критерии. Посочената информация за цени на круизни пътувания, разписание на отплаване и пристигане и позволен багаж може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на круизните компании. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.