Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

В зависимост от продължителността на круизното ви пътуване може да имате една или няколко гала вечери. Посетете официалната гала вечер и няма да съжалявате. Тя е включена в цената ви и не трябва да заплащате допълнително за нея. Има пасажери, които не отиват на официалната гала вечер, а избират основния ресторант на круизния кораб, защото им звучи като прекалено изискано събитие. Нашият съвет е да не я пропускате. Обикновено главната фигура на гала вечерята е капитана на круизния кораб. Той посреща всички гости за добре дошли с чаша шампанско в ръка и ги поздравява.

Гала вечерите изискват малко по-официално облекло. Препоръчваме тъмен костюм за господата и вечерна рокля за дамите. За малкото официални вечери – коктейлни рокли за дамите и леки костюми или дори смокинги за мъжете. Обръщаме внимание, че къси панталони не са разрешени в ресторанта за вечеря.

Официалната гала вечер на круиза е перфектна възможност да се облечете елегантно, а и също да си направите запомнящи се семейни снимки. За децата не са задължителни бални рокли и вратовръзки. На официалната гала вечер ще срещнете хора с изключително разнообразни облекла, но от децата никой не очаква те да бъдат облечени като манекени за дрехи.

На гала вечерите готвачите се стараят допълнително с представянето на менюто и тук можете да очаквате най-разнообразни вкусни ястия и гурме изненади. Със сигурност ще откриете любими ястия приготвени по нови вълнуващи начини, които да се превърнат във вашите фаворити.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина