Tel / Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07 
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 


       ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

За да стартирането едно пътуване с кораб е важно навременото явяване на борда му. Ако направим съпоставка с летищата, които могат да бъдат построени почити навсякъде, то за изграждането на едно пристанище са необходими доста условия. Естествено е, че за построяването на пристанище трябва да е налично едно от трите природни дадености: море, река или езеро. А след това се наслагват и останалите фактори, които са: дълбочина до брега, удобство за достигане по суша, други сухоземни връзки с пътища. Поради тази причина пристанищата, от които отпътуват круизните кораби не са чак толкова много. В повечето случаи достигането до стартовото пристанище на круизния кораб е само по себе си дълго пътуване.

Стартирайте ваканцията си един ден преди отплаването на круиза

Ние препоръчваме да пристигнете в началното пристанище на круиза поне един ден преди отплаването на круизния кораб. Ваканцията ви ще бъде малко по-дълга, но спокойствието, което ще имате ще компенсира това. Освен това ще имате достатъчно дълго време да си починете след полета, ще може да разгледате забележителностите на града  и да се ориентирате по-добре на пристанището. Предимството ви тук ще бъде, че няма как да изпуснете круиза си поради изпуснат или отменен полет.

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага самолетни билети на всички авиокомпании. Имаме предложения както с директни полети, така и на такива с прекачване. За повече информация може да се свържете с наш агент от отдела за резервации на самолетни билети за да обсъдите всички детайли по пътуването, като часове на заминаване, пристигане, трансфер от летището до хотела, трансфер от хотела до пристанището и обратно.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА КРУИЗНО ПЪТУВАНЕИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШЕТО КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА РАЗЛИЧНИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В КРУИЗНИТЕ ПЪТУВАНИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ КРУИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ
СИГУРНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ГАРАНТИРАНИ КРУИЗНИ ОТПЛАВАНИЯБЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ НА КРУИЗНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ

Регистрация за туристически агент РКК-01-5753

ЗАПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ


Заплати своята резервация за: круиз, самолетен билет, трансфер или хотел в клон на банка ДСК или чрез онлайн активно банкиране

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-bg.png
Резервация на хотел в България

ХОТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

https://aviotravel.eu/images/stories/logos/hotels-world.png
Резервация на хотел в чужбина

Сравнете офертите за круизни пътувания с помощта на https://kruiz.eu/  Ние ще Ви предложим много вариант за Вашето пътуване, спрямо вашите критерии. Посочената информация за цени на круизни пътувания, разписание на отплаване и пристигане и позволен багаж може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на круизните компании. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.